General

Vizitam printre altele Oslo, Lillehamer, Dombas, Oppedal, Kristiansund, Molde, Drumul Trolilor, Stryn, Ghetarul Briksdal, Skei, Flam, Myrdal, Voss, Bergen, Cascada Voringsfoss, Geilo.

* Fiordul Sognefjord – cel mai lung si adanc fiord din lume !
* Fiordul Geiranger – cel mai frumos si spectaculos fiord din lume !
* Fiordul Hardanger – al 2-lea ca marime din Norvegia, al 3-lea din lume !
* Atlantic Road – cea mai pitoreasca sosea din Norvegia !

• Plecari: Bucuresti Otopeni

• Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Circuit 2015
24 Iunie 2015 24 Iulie 2015 26 August 2015
 Mai sunt locuri libere ? acum da acum da acum da
 Adult in camera dubla 1.065 € 1.065 € 1.065 €
 Al 3-lea adult in camera 965 € 965 € 965 €
 Copil 2-14 ani cu 2 adulti 965 € 965 € 965 €
 Adult in camera single 1.340 € 1.340 € 1.340 €

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Oslo => Bucuresti, Compania Austrian via Viena
• Transport cu autocar Interra de 4* pe tot circuitul
• Cazare 2 nopti cu mic dejun la Oslo, Hotel Quality Expo 3* superior
• Cazare 6 nopti cu Demipensiune la hoteluri de 4* si 3* astfel:
– 1 noapte in zona Dombas, Hotel Dovrefjell 3*
– 1 noapte in Molde, Hotel Alexandra 3*
– 1 noapte in zona Stryn, hotel de 3* superior
– 1 noapte in Skei, Hotel Best Western Skei 3*
– 2 nopti in Voss, Hotel Flesihers 4*
• 6 cine la hotel in Dombas, Molde, zona Stryn, Skei, Voss
• Croaziera pe Fiordul Geiranger de la Geiranger la Hellesylt
• Croaziera pe Fiordul Sognefjord de la Gudvangen la Flam
• Vizita la Cascada Voringsfoss
• Traversarea cu ferry-boat Bruraviki => Brimnes pe Fiordul Eidfjorden din zona Hardangerfjorden
• Tur de oras la Oslo cu Ghid local
• Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
• Tururile si vizitele din programul excursiei

Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil,  240€/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno.

PROGRAM CIRCUIT:

Ziua 1 | Bucuresti – Oslo

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:10 si aterizare la ora 08:50. Imbarcare pe zborul OS335 cu destinatia Oslo. Decolare la ora 10:20 si aterizare la Oslo la ora 12:45. Tur de oras panoramic cu ghid local: orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare Hotel Quality Expo Oslo 3* superior, sau similar

Ziua 2 | Oslo – Lillehammer – Dombas

Mic dejun. Dimineata, timp liber in Oslo. In jurul pranzului ne vom continua traseul spre nord, de-a lungul Lacului Mjøsa, cel mai mare lac din Norvegia, indreptandu-ne spre Lillehammer unde vom face un scurt popas. Lillehammer a devenit cunoscut pe harta turistica dupa ce a fost desemnat orasul gazda al Jocurilor Olimpice de Iarna din anul 1994. Timp liber la dispozitie. Ne vom continua traseul spre nord pana in zona Dombas. Cazare si cina Hotel Dovrefjell 3* in zona Dombas, sau similar.

Ziua 3 | Dombas – Oppedal – Kristiansund – Molde

Mic dejun. Continuam calatoria spre nord, prin Oppendal spre Kristiansund unde vom face un scurt popas pentru vizitare si pauza de pranz. De aici ne continuam traseul pe Atlantic Road – pana la Molde. Atlantic Road este una dintre cele mai cunoscute rute turistice din Norvegia, serpuind de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, de la insula la insula, pe o lungime de 8 km. Vom putea admira peisaje uluitoare, unice, si cu putin noroc vom putea vedea foci si balene adeseori reperate in aceasta zona. Spectacolul vizual oferit de acest traseu, imbinand insule, poduri suspendate si oceanul, este unul nepretuit. In continuare ne aventuram pe bratele fiordului, in peisajul incantator al vaii Eidesdalen trecand prin fermecatorul orasel Bud inainte de a ajunge la Molde. Cazare si cina Quality Hotel Alexandra 3* in Molde, sau similar.

Ziua 4 | Molde – Drumul Trolilor – Fiordul Geiranger – Stryn    

Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Köngen (Rege), Dronningen (Regina) şi Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe “Drumul Vulturilor” unde ne vom imbarca pentru ocroaziera de 1 ora pe fiordul Geiranger – inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1400m altitudine si coboara la 500m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Vom debarca la Hellesylt de unde ne continuam traseul catre zona fiordurilor de nord (zona Stryn). Cazare si cina hotel de 3* superior in zona Stryn.

Ziua 5 | Stryn – Ghetarul Briksdal – Skei   

Mic dejun. Vizita la Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen. Ghetarul Briksdal coboara abrupt de la 1200m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Timp liber pentru drumetii sau pentru o plimbare cu “masinuta trolilor” care face un tur al zonei Briksdal, pe poteci inguste, traversand de doua ori peste ghetar. Dupa-amiaza ajungem in localitatea Oldenunde vom face un scurt popas si apoi continuam catre Skei. Cazare si cina Hotel Best Western Skei 3* in Skei, sau similar.

Ziua 6 | Skei – Sognefjord – Flam – Myrdal – Voss

Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Sognefjord, trecand prin Sogndal si traversand cu ferry-boat-ul de la Manhaller la Fodness pentru a ajunge la Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, optional Excursie cu celebrul “Flamsbana” o spectaculoasa calatorie cu trenul catre Myrdal. Trenul merge aproape de varf si ne ofera ocazia sa admiram privelisti minunate asupra muntilor si cascadelor. Aceasta este cea mai fumoasa plimbare cu trenul din Norvegia. De la Myrdal vom schimba trenul in directia Voss. Tarif: 55 €/persoana. Cazare si cina Hotel Parkhotel Voss 4* sau similar.

Ziua 7 | Voss – Bergen – Voss  

Mic dejun. Dimineata, ne indreptam catre Bergen – Capitala Fiordurilor, unde vom face un tur de oras.Bergen este cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo. Faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Pe seara, ne intoarcem in Voss. Cazare si cina Hotel Parkhotel 4* Voss.

Ziua 8 | Voss – Fiordul Hardanger – Casacada Voringsfoss – Geilo – Oslo  

Mic dejun. De la Voss ne indreptam spre Bruraviki de unde vom putea admira Fiordul Hardangerfiord de la bordul ferry-boat-ului in timpul traversarii de la Bruraviki la Brimnes. Fiordul Hardangerfiord este o combinatie a tuturor peisajelor existente in Norvegia, de la cascade spectaculoase si livezi de meri si ciresi, pana la varfuri muntoase acoperite cu zapada si ghetari spectaculosi. Vom strabate Canionul Mabodal si apoi vom traversa platoul muntos Hardanger spre statiunile montane Geilo si Gol, nu inainte de a face o scurta oprire laspectaculoasa cascada Voringsfoss, cu o cadere de 180 m. Inainte de a ajunge la Oslo vom vizita biserica din lemn Torpo (biletul de intrare intrarea nu este inclus). Seara, sosire in Oslo. Cazare Hotel Quality Expo Oslo 3* superior, sau similar.

Ziua 9 | Oslo – Bucuresti

Mic dejun. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber in oras sau optional, se poate face o Croaziera pe fiord de la Oslo la Bygdoy, un foarte frumos tur de fiord sau vizite la Muzeul Kon Tiki, Muzeul Polar Fram si Muzeul Navelor Vikinge cu o vechime de peste 1000 ani, foarte bine conservate. Transfer la aeroport pentru check in si imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS336 cu destinatia Viena. Decolare la ora 14:05 si aterizare la Viena la ora 16:35. Imbarcare pe zborul OS767 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:10 si sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 22:50. (Pentru plecarea din 24 iulie, imbarcare pe zborul OS787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:30 si sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:05.  Sfarsitul pachetului de servicii.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment