Termeni si conditii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de CONSULTING PARTENER, cu sediul în Iasi, Str. Alexandru Slatineanu nr. 6, Iasi, Romania.

SC CONSULTING PARTENER SRL a creat site-ul www.dymastravel.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu DYMAS TRAVEL.

Proprietate intelectuală
Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a DYMAS TRAVEL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: sebastian@dymastravel.ro.

Conectarea la site
Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală DYMAS TRAVEL (homepage).

Acurateţea informaţiei
Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor DYMAS TRAVEL din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. DYMAS TRAVEL va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, DYMAS TRAVEL îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. DYMAS TRAVEL exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Protejarea informaţiei
DYMAS TRAVEL respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta DYMAS TRAVEL şi cum vor fi acestea folosite.

Contact
Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: Sebastian@dymastravel.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon: 0730 808 778; 0755 081 172 sau scrie-ne pe adresa: Str. Alexandru Slatineanu nr. 6, Iasi, Iasi.

Legislaţie şi jurisdicţie – drept aplicabil
Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.